Ai nevoie de cosmetice: fa-ti un cont gratuit Ladys

Catalog Ladys aprilie mai 2011Cea mai buna varianta pentru procurarea cosmeticelor si parfumurilor de calitate. Adevarat: nu sunt produse de lux oferite la pret de dumpig. Sunt pur si simplu parfumuri, produse cosmetice, bijuterii placate cu argint si ceasuri de calitate cu un excelent raport calitate/pret.

Parfumurile sunt cu esente frantuzesti cu o persistenta de peste 6 ore. Faptul ca la prima comanda primiti si un set de peste 12 testere (mostre parfumuri) dovedeste dorinta de a proba calitatea. Insa va recomand ca la prima comanda sa nu va zgarciti si sa includeti in comanda dv setul numarul 3 de testere (pe langa cel primit gratuit). Astfel veti avea o paleta de peste 30 de testere la dispozitie. Iar setul nr. 3 de testere de la Ladys este cel mai reprezentativ pentru mostrele de parfumuri din catalogul Lady’s.

Transport gratuit prin posta Romana (in Bucuresti prin curier rapid), set cu 15 testere parfumuri gratuit, catalog gratuit ce poate fi comandat imediat dupa logare in contul Lady’s. reduceri de 25%-32,5% fata de pretul de catalog pentru clientii inscrisi.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's