Ladys catalog 2 pe 2013

Ladys Catalog 2 pe 2013Catalogul Ladys nr. 2 pe 2013 va fi activ incepand cu data de 19 februarie si va fi valabil aproximativ 50 de zile. Ladys Catalog 2 pe 2013 va fi disponibil din luna februarie si va fi prezentat inainte de a intra in vigoare si veti gasi informatii complete despre noutati pe acest website. Pana la data de 18 februarie insa toate comenzile se fac din catalogul Ladys nr.1 pe 2013, catalogul in curs la aceasta data. Principalele oferte se mentin, insa vor aparea produse si mai ales promotii noi. Toti clientii/reprezentantii care au deja cont in magazinul online Ladys pot solicita un catalog tiparit (cel in curs) pe care il pot comanda ca pe o singura comanda, un singur produs, dupa ce s-au logat in cont. Iar toti cei care se inscriu (indiferent ca e vorba doar de clienti sau doritori reprezentanti) vor primi un catalog gratuit Ladys dupa ce vor completa formularul de inscriere si se vor loga cel putin odata in magazinul online (nu e necesar sa faca o comanda, catalogul este trimis automat pentru toti cei care se logheaza ptr prima data in propriul cont din Magazinul Ladys).
Ultimul catalog Ladys il primiti in urma inscrierii in magazinul online sau in orice prima comanda pe care o faceti la Ladys. Catalogul 2 Ladys pe 2013 este insotit in orice comanda de catalogul cu parfumuri Sangado (catalog tiparit editat separat). Www.Ladys.ro va prezenta catalogul 2 pe 2013 in oferta de 164 de pagini, editie imbunatatita cu foarte multe reduceri si promotii noi. Un catalog www.ladys.ro ce surprinde placut prin modul de prezentare a produselor cosmetice, parfumurilor produselor de ingrijire si machiaj, cu pagni speciale pentru produse pentru ingrijirea si vopsirea parului.
Toti cei care au un cont in magazinul online beneficiaza de toate reducerile si promotiile catalogului in curs. In plus se adauga avantajele oferite de Lady’s: transport gratuit prin curier rapid pentru comenzi de minim 100 ron, reduceri de 25% pentru comenzile de peste 133 ron, set gratis cu testere, catalog (tiparit) gratuit, set 4 pungute ptr cadouri in comanda. Oferta pentru catalogul Ladys nr.2 pe 2013 va fi disponibila incepand cu data de 19 februarie (doar din acel moment veti putea comanda din acel catalog potrivit promotiilor ce intra in vigoare de la acea data).

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's