Ladys catalog septembrie octombrie 2012

Ladys catalog septembrie octombrieLadys catalog septembrie – octombrie 2012: cel mai complex catalog al firmei de cosmetice. 164 de pagini tiparite (in loc de 148 cate avea pana acum catalogul Ladys), suplimentare ce marcheaza marirea consistenta a ofertei de produse cosmetice si parfumuri. Catalogul septembrie – octombrie Ladys aduce pe piata din Romania cosmetice germane si franceze la preturi romanesti, calitate oferita prin produsele Impala Cosmetics si Brooklin Cosmetics. O bogata oferta de produse cosmetice noi si de calitate in catalogul Ladys Romania valabil pentru perioada de toamna: Ladys catalog septembrie-octombrie. Pe langa oferta bogata adresata clientilor, Ladys sustine astfel si posibilitatea de a castiga un venit suplimentar de acasa pentru reprezentantii care si-au dezvoltat sau doresc sa isi creeze o retea proprie de afiliere. Seriozitatea firmei Ladys in materie de produse cosmetice este dublata si de corectitudinea in privinta platilor colaboratorilor care isi dezvolta o afacere personala in ritm propriu de munca, pentru a castiga un venit suplimentar garantat.
Catalogul tiparit (cu 164 de pagini), in editie color cu pagini plasticate, este primit gratuit si expediat automat dupa ce va inscrieti si va logati in magazinul online de cosmetice Ladys. Produse noi ce pot fi gasite in prima jumatate din acest Catalog Ladys nr 6, la reduceri si preturi speciale de lansare. Este vorba de produse noi de ingrijire de la Regal si Prestige, dar si de parfumuri noi Ladys de la Vital Cosmetics, Million roses si SCENT. Noi produse de ingrijire si de la Impala Cosmetics si Brooklin, calitate germana si franceza la preturi romanesti. Oje si lacuri de unghii made in France de la Brooklin si Impala Cosmetics, paginile 16-17 din catalogul 6 Ladys /2012. Toate aceste produse noi sunt la preturi speciale de lansare cu 20% reducere in ultimul catalog Ladys.

Ladys catalog septembrie 2012:

Gama de ingrijire bio se extinde, cu cosmetice fara parabeni. Noi creme bio pentru maini si unghii cu extraxcte 100% naturale. Gasiti aceste produse cosmetice in paginile 4-5 ale noului catalog Ladys, cu 30% reducere (4,25 lei ptr 45 ml).
O noua gama de ingrijire de la Regal, dominata de produse ce folosesc proteine din lapte de capra. Toate aceste produse noi sunt la preturi speciale de lansare cu 20% reducere, pret in actualul catalog Ladys: intre 10,64 si 14,71 lei, functie de produs. In aceasta gama de produse de ingrijire cu lapte de capra: creama hranitoare de fata, balsam regenerant pentru par deteriorat, crema pentru maini uscate si crapate, crema de fata hidratanta pentru ten uscat si sampon regenerant pentru par deteriorat.
Tot ca noutate de la Regal: creme de corp cu lapte si miere de salcam, lapte demachiant cu miere si gel de dus cu lapte si miere de salcam. Pentru hranire si cativelare noul catalog Ladys prezinta de la Regal crema de noapte pentru toate anotimpurile, masca de fata hidratanta si crema de zi Regal pentru toate tipurile de piele.

Parfumuri noi Ladys catalog septembrie octombrie:

Noi parfumuri de la Vital Cosmetics, Million roses si SCENT. Estente noi de parfumuri barbatesti la paginile 12-13, cu preturi speciale de lansare cu o reducere de 20%. De la Vital Cosmetics: extra concentratie de parfum in 3 arome noi: aroma delicata si proaspata a trandafirilor albi, aroma sofisticata si dulce a trandafirilor rosii, aroma subtila si calda a lavandei.

Ladys Catalog septembrie – produse Impala Cosmetics

Cu o reducere de 40% (paginile 14-15 in Catalog 6 Ladys/2012) produse destinate tratamentului unghiilor de la Impala Cosmetics (produse de provenienta germana si franceza). Oje si lacuri de unghii made in France de la Brooklin si Impala Cosmetics, paginile 16-17 din Ladys catalog septembrie octombrie 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's