Cosmetice ieftine online prin Lady’s

Produsele Ladys sunt ieftine, de calitate, atribute importante dovedite deja pe piata romaneasca (Ladys = fost Metropolitan). Raport calitate-pret excelent si le puteti achizitona online fara taxe de transport!

Puteti obtine profit ca reprezentant Ladys doar prin comenzile pe care le faceti, doar prin cumpararea produselor in aceasta calitate de reprezentant conferita de noi imediat dupa ce completati formularul de inregistrare. Statutul de reprezentant nu va obliga cu nimic. Din contra… In primul rand va ofera posibilitatea de a cumpara produse cu reduceri (discount) fata de pretul afisat in catalog. Si, in plus, puteti decide in orice moment sa convingeti alte cunostinte sa devina reprezentanti. Sau, dupa ce veti constata personal calitate produselor si pretul lor redus, sa comercializati la pretul de catalog produsele noastre pentru a obtine diferenta in bani reprezentata de reduceri (discountul de care beneficiati ca reprezentant Ladys) intre pretul de catalog si pretul cu care puteti vinde produsele.

Ca si consumator si client inregistrat puteti achizitiona produsele cu o reducere de 25%! In calitate de colaborator puteti achizitona cosmetice online cu 33% reducere si va puteti construi o retea proprie care o sa va aduca un venit suplimentar permanent. Pe scurt: clientii au reducri de 25% iar cei care sunt reprezentanti beneficiaza de 33% reduceri la produse fata de pretul de catalog!

Inscriere Gratuita si Imediata. Clic aici.

Produsele Ladys sunt de cea mai buna calitate si se potrivesc perfect cu dinamica stilului de viata al generatiei actuale. Veti fi cu adevarat uimit (a) de raportul calitate – pret excelent al produselor noastre!

Puteti sa va comandati produsele oricand intrand in magazinul on-line, deschis 7 zile din 7 , 24 h din 24.
Puteti urmari starea comenzilor dvs. (primiti confirmarea facturii dvs pe e-mail si sunteti anuntati in momentul). Beneficiati de un cont on-line cu date confidentiale si de o aplicatie informatica performanta de realizare si urmarire a comenzii.

Prin inscriere ca reprezentant sau client Lady’s beneficiati de preturi cu 25% mai mici decat cele de catalog.

 • Beneficiati de transport gratuit prin Posta Romana, sau la alegerea dvs, puteti sa optati pentru o livrare rapida prin Curier (maxim 48 h) contra unei sume de 10 lei. Pentru Bucuresti livrarea prin curier este gratuita!
 • Nu aveti comenzi obligatorii lunare, nu sunteti obligat cu absolut nimic, puteti comanda produsele ori de cate ori aveti nevoie de ele. Suma minima pentru o comanda este de 100 lei. Puteti plasa comenzile dvs. si la 2, 3 luni in functie de necesitatile personale sau ale familiei.
 • Prin inscriere beneficiati de toate ofertele si cadourile oferite de firma. Un reprezenant beneficiaza si de alt reduceri la anumite produse pe langa discountul oferit de acest statut special.
 • Primiti gratuit cataloage si testere, astfel veti fi mereu in tema cu modificarile aparute, puteti sa va activati si optiunea “noutati ” pentru a primit pe e-mail, date despre produsele dorite.
 • Puteti verifica in timp real disponibilitatea produselor fara riscul sa nu le primiti in comanda.

Ce castigati ca simplu consumator dupa ce va inscrieti?

 • 25% castig din start, discount pe care il obtineti imediat dupa ce completati formularul de inregistrare de pe acest site. Folosind datele de inregistrare pe care vi le punem la dispozitie puteti achizitiona imediat produse la preturi mai mici fata de pretul afisat in catalog.
 • daca faceti intr-o luna comenzi de minim  600 lei (fie numai d-voastra, fie d-voastra impreuna cu reprezentantii inscrisi sau dvoastra pentru comenzi pentru alte persoane) aveti pe langa reducerea de25% inca 10% reducere la produsele comandate!

Livrarea produselor:

 • Pentru persoanele din Bucuresti livrarea se face gratuit prin curierat! Taxa de curierin tara 7,5 ron!
 • Pentru toata tara, prin Posta Romana, gratuit in 6-7 zile lucratoare, sau prin curierat contra unei taxe de 10 lei (pentru comenzi de peste 400 lei expedierea prin curier este gratuita).
 • Daca alegeti livrarea prin curierat, trebuie sa selectati acesta optiune de pe site, in formularul de realizare a comenzii.

Plata produselor:

 • se face la posta, pe baza avizului primit acasa, cel tarziu a doua zi altfel coletul d-voastra se face retur. Este sistemul obisnuit denumit generic “plata ramburs”.

Desi nu va doriti sa fiti decat consumator, dupa ce veti constata personal calitatea produselor si pretul special, puteti anticipa ca prieteni, cunostinte si alte persoane prot fi interesate de aceste produse. Si ar dori sa cumpere pentru uzul personal sau al familiei astfel de produse.  fie ca si cnsumatori fie interesati de a obtine un profit suplimentar prin aceasta afacere “la cheie”.  Puteti beneficia astfel, in orice moment in care va hotarati, de un castig suplimentar, care sa va acopere la inceput comenzile dvs personale si mai apoi sa devina un venit considerabil . De aceea ar fi bine sa luati in considerare si posibilitatea de a devenir reprezentant-castigator de venituri.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's