Devino colaborator Lady’s

CLIC AICI PENTRU A COMPLETA FORMULARUL SI PENTRU A DEVENI ABSOLUT GRATUIT REPREZENTANT COSMETICE  LADYS.

Odata inscris(a) in sistemul de cosmetice online Ladys aveti la dispozitie doua tipuri principale de beneficii: procurarea de produse cosmetice pentru femei sau pentru barbati, de bijuterii, la preturi reduse (cu discount) si posibilitatea de a construi in timp o retea de colaboratori care va pot aduce un venit suplimentar garantat permanent.

Dupa ce va inscrieti si va logati in magazinul online: comandati imediat catalogul gratuit cu produse cosmetice si bijuterii. De obicei face 7 zile dar pentru ca este expediat normal prin Posta Romana poate ajunge si in 10-11 zile. Cu cat il comandati mai repede cu atat il primiti mai devreme. Este absolut gratuit… Trebuie doar sa il comandati.

Pentru a deveni colaborator Lady’s aveti 2 variante:
1. Dupa ce primiti un catalog dupa inregistrarea ca reprezentant  prin Cosmetice Ladys pe care vi-l trimitem gratuit in cutia postala. Astfel puteti cunoaste mai bine oferta de cosmetice si bijuterii in serie limitata.
2. Dupa ce va inregistrati ca reprezentant completand formularul de inscriere si apoi comandati produse in valoare de cel putin 100 de lei la pretul cu discount si primiti setul de testere de parfumuri gratuit.

Ce am de castigat daca aduc oameni in sistem?

Va prezentam un grafic explicativ care simuleaza reteaua pe care o puteti crea aducand colaboratori:

Daca inscrieti o persoana in retea primiti 10% din vanzarile acelei persoane. Sa presupunem ca dvs ati recrutat-o pe d-na Popescu si d-na Popescu la randul ei a inscris-o pe d-na Ionescu. In acest caz veti primi 10% bonus din vanzarile d-nei Popescu si 5% din vanzarile d-nei Ionescu. Primiti bonus de la toate nivelurile retelei dumneavoastra dupa cum urmeaza: nivelul 1 – 10%, nivelul 2 – 5%, nivelul 3 – 2.5%, nivelul 4 – 1.25%, nivelul 5 – 0.62% etc.
Bonusul se poate plati  doar pentru comenzile pentru care noi am incasat deja banii. Exista o perioada de aproximativ 14 zile intre momentul in care e plasata o comanda si momentul cand poate fi revendicat bonusul pentru acea comanda. Bonusurile se vor plati la cerere in zilele de vineri, pe 15 si 30 ale fiecarei luni. Valoarea bonusului se poate deduce din valoarea comenzilor dumneavoastra sau se livreaza intr-un cont bancar pe care ni-l comunicati. Pentru a creste viteza de procesare, cand solicitati bonusul, comunicati-ne numele titularului de cont, banca, numarul de cont IBAN.

3 metode simple si eficiente de castig: 1) castig imediat ca reprezentant prin reducerile obtinute la produse, 2) castig ce poate fi obtinut din vanzarea produselor la pretul de catalog si incasarea diferentei reprezentata de reducerea de 33% ca reprezentant, 3) realizarea unei retele cat mai extinse de colaboratori, reprezentanti adusi de dv. in sistem, care o sa va aduca un profit permanent garantat.

Cum pot castiga din vanzari directe?

Folositi catalogul Lady’s pe care il primiti dupa inregistrare pentru a prezenta produsele noastre. Din preturile prezentate in catalog dv. castigati la vanzarea directa diferenta de pret reprezentata de discountul (reducerea) de care beneficiati ca reprezentant Ladys. Castig imediat de 33%. De exemplu: pentru o comanda de 100 RON primiti 33 RON. Alte exemple:
– Pentru o comanda de  300 lei, castigul dvs este de   99 lei
– Pentru o comanda de  600 lei, castigul dvs este de  198 lei
– Pentru o comanda de 1000 lei, castigul dvs este de 330 lei
Reducere suplimentara de 10 % la foarte multe produse, discount care se adauga castigurilor dv. din vanzari!

Mai mult… Lady’s va vine in ajutor cu multe instrumente de lucru si promovare pentru a demara repede si eficient munca dvs ca si reprezentant:
materiale de lucru gratuite (catalog si testere gratuite)
transport gratuit prin Posta Romana
transport rapid prin Curier (7,5 lei), Pentru Bucuresti livrarea prin curier este gratuita!
platforma online cu toate datele actualizate pentru informarea in timp real asupra statutului comenzilor, valoarea bonusului, date ale contului, noutati etc…

Daca intr-o luna comandati de minim 600 lei (dvs sau impreuna cu alte persoane pe care le-ati inscris) beneficiati de o reducere suplimentara de 10% pentru toate comenzile din luna urmatoare, castigand astfel statutul de coordonator. Acest statul inceteaza insa in momentul incare nu indepliniti conditia de a face minim 600 lei co

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's