Lady’s catalog septembrie-octombrie 2013

Ladys catalog septembrie-octombrie 2013Campania noua de la Ladys 6 pe acopera septembrie si octombrie 2013.  Un catalog Ladys asteptat peste vara care include foarte multe noutati in gama produselor cosmetice cu care v-a obisnuit. Exista chiar un set de pagini marcate in coltul din dreapta (sus) cu mentiunea “Noutati” Lady’s.
Din nou in catalog, la cererea clientelor, rujul si luciul de buze Silky Touch ce ofera o culoare stralucitoare si un volum spectaculos buzelor (14,99 lei pret de catalog).
la pagina 5 a brosurii Ladys, ca noutate, pudra compacta cremoasa. O formula speciala ce imbina beneficiile a 3 produse intr-unul singur: fond de ten pudra corector.Tot la pagina 5, ca produs cosmetic nou: mascara double effect Silky Touch (1.strat de baza fortifiant 2extravolum de culoare neagra).
Nou in catalogul Ladys: kit de manichiura frantuzeasca. In doua variante, pentru o manichiura frantuzeasca impecabila. Gasiti aceste produse la pagina 6 din Brosura Ladys la pretul de 13,99 lei.
Tot pentru ingrijirea unghiilor, gasiti in noua brosura Ladys, ca noutate, lacul de unghii Catherine Arley (culoare intensa la un pret accesibil de 5,99 lei).
Nou: dizolvant cu burete (nu contine acetona). Dizolvant fara acetona: curata delicat lacul fara sa atace si sa usuce unghiile (9,99 lei). In aceeasi gama, tot la pagina 17 a catalogului Ladys: intaritor pentru unghii (6,99 lei), dizolvant pentru oja (7,09 lei), ultei pentru uscare rapida (10,85 lei), discuri demachiante din bumbac 100%.
La pagina 135, in zona paginilor brosurii dedicate ingrijirii parului, sunt mai multe produse cosmetice noi. Tratament cu extract din melci pntru modelarea si crearea buclelor (3 in 1). Tratament reparator (pentru par) cu extract din melci, Tratament-crema cu ulei de argan pentru indreptarea parului (18,99 lei). Aceste 3 produse pentru ingrijirea si tratarea parului sunt noutati Ladys in catalogul 6 pe anul 2013, brosura ce coincide cu campania ce are acelasi numar C6/2013.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's