Lady’s: reducerea de baza si promovarea propriului cont de reprezentant

sapunuri ladysBeneficiati de reducere de 25% fata de pretul standard pentru orice comanda plasata. Valoarea minima a unei comenzi este de 100 de lei (sau 133 de lei la pretul standard).  Comandati de 133 ron si  platiti 100 ron.  In contul dumneavoastra veti gasi un link personalizat. Cu acest link puteti sa recomandati situl nostru prietenilor dumneavoastra. Puteti plasa acest link in anunturi postate pe internet, sa il trimiteti prin e-mail sau pe yahoo messenger.

Acum puteti confirma rapid primirea si achitarea unei comenzi! Pe avizul de insotire marfa aflat in interiorul coletului primit de la Lady’s veti gasi un cod unic pentru comanda dumneavoastra. Cu acest cod puteti confirma imediat faptul ca ati primit si achitat comanda.

Fiecare client poate avea maxim 2 comenzi neincasate. Pentru a putea plasa o noua comanda e necesar sa confirmati plata sau sa asteptati confirmarea platii de catre banca. Multumim pentru intelegere si pentru o colaborare cat mai buna.

Produse recomandate de la Lady’s: fard-pubere-stralucitor, Tus-sclipitor, Luciu-de-buze-Isabelle-Dupont, Lipstick-Isabelle-Dupont, creion-conturul-buzelor, Mascara-gene-lungi, Lac-de-unghii, Tus-pentru-pleoape, Kit-manichiura, Geanta-pentru-cosmetice, Ruj-si-luciu-de-buze.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's