Modalitati de a deveni client Lady’s

Daca nu puteti plasa comanda de produse, comandati 1 catalog. Veti primi acest catalog acasa in cutia postala, pentru a putea plasa ulterior comanda de produse.
Daca nu sunteti client, va puteti inscrie comandand un catalog gratuit sau comandand produse de peste 100 de lei pentru a primi si setul de testere de parfumuri gratuit!
Daca pe perioada vacantei/concediului doriti livrarea comenzii la o alta adresa decat cea de domiciliu, va rugam specificati adresa dorita la comentarii comanda. Vom trece CNP-ul dvs pe colet pentru a-l putea ridica fara probleme de la posta.

Pentru a deveni client Lady’s aveti 2 optiuni:
1. Comandati un singur catalog, imediat dupa ce va creati contul, si il veti primi gratuit acasa.
2. Comandati direct produse in valoare de cel putin 100 de lei la pretul cu discount si primiti setul de testere de parfumuri Nr 1 gratuit.
“Setul de testere de parfumuri Nr. 2” – se acorda gratuit pentru prima comanda in valoare de peste 200 de lei. Acest set contine 15 variante de parfumuri diferite de cele 15 continute in “Setul de testere de parfumuri Nr. 1” care se acorda gratuit fiecarui client la prima comanda de peste 100 de lei.

Produse recomandate: Fard-pentru-obraz, mascara-proof-Catherine-Arley,Luciu-cu-particule-stralucitoare, Creion-contru-pentru-ochi, Fard-pentru-obraz, Luciu-cu-particule-stralucitoare, Creion-contur-pentru-ochi, Manichiura-frantuzeasca-Catherine-Arley, Crema-coloranta-profesionala.

Lady’s

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's