Catalog aprilie

Catalogul deĀ  la Lady’s aprilie 2011 vine cu noi oferte de produse cosmetice si parfumuri. Intr-o gama bogata, cu reduceri substantiale pentru clientii inscrisi cu cod de reprezentant. Comandati parfumuri, cosmetice si produse de ingrijire personala de 133 ron si platiti 100 ron. Primiti catalogul in vigoare tiparit gratuit in fiecare comanda noua.

Alaturi de parfumul nou la editia trecuta a catalogului, parfumul de dama Sexydy, in catalogul pe aprilie-mai de la Ladys apare si parfumul barbatesc echivalent, Sexus Greedy. Parfum persistent 100gr. Tot la noutati de incadreaza si tratamentul naturist antiacnee cu produse de la Pharmacy.
Masca reparatoare cu minerale din argila Prestige, de la aceeasi firma crema fina curatatoare cu micro capsule si crema hranitoare cu extract din ulei de avocado si migdale dulci. Daca veti achizitona pachetul promotional care cuprinde doua din aceste noi produse de la Prestige veti primi gratis un colier de perle. Disponibil gratuit doar pentru pachetele promotionale cu codul 407 si 406. Aceste pachete promotionale de la Ladys includ fiecare cate doua produse (crema fina de curatare cu micro capsule + crema intens hidratanta pachetul 407, la 27,98 lei, respectiv crema hranitoare cu ulei de avocado si migdale + masca reparatoare cu minerale din argila, cod 406, 25,48 lei. Fiecare pachet 406 sau 407 include si cadoul gratuit: un colier din perle. Atentie: colierul nu se ofera pentru produsele cumparate individual. Doar pentru unul dintre cele doua seturi.
Clic pe fiecare fotografie pentru avedea marita fiecare pagina de catalog. Clic pe X pentru a inchide sau dati clic pe sagetile de pe lateralele fotografiilor pentru a rasfoi catalogul Lady’s aprilie-mai 2011:

Produse noi din catalogul Lady’s aprilie mai 2011:

colier perle gratuit, Sexus Greedy, tratamentul naturist antiacnee, Masca reparatoare, Masca reparatoare cu minerale, micro capsule, crema fina de curatare, pachetele promotionale Ladys, fard-pubere-stralucitor, Tus-sclipitor, Luciu-de-buze-Isabelle-Dupont, Lipstick-Isabelle-Dupont, creion-conturul-buzelor, Mascara-gene-lungi, Lac-de-unghii, Tus-pentru-pleoape, Kit-manichiura, Geanta-pentru-cosmetice, Ruj-si-luciu-de-buze, Fard-pentru-obraz, mascara-proof-Catherine-Arley,Luciu-cu-particule-stralucitoare, Creion-contru-pentru-ochi, Fard-pentru-obraz, Luciu-cu-particule-stralucitoare, Creion-contur-pentru-ochi, Manichiura-frantuzeasca-Catherine-Arley, Crema-coloranta-profesionala

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's