Tampoane igienice si absorbante

Ladys ofera o gama complexa de produse de igiena personala care intrunesc cele mai bune norme de calitate in scopul de a asigura confort si protectie maxima in fiecare zi. Gama de produse se actualizeaza lunar, intr-o selectie in care Ladys tine cont de produse noi de calitate, produse vandute si produse de mai putina popularitate care de obicei sunt scoase de pe stoc.

Va prezentam in acest articol principalele produse din gama de cosmetice de igiena personala din catalogul Ladys, intr-o ierarhie ce tine cont in primul rand de cele mai vandute dintre produsele de igiena personala din catalog. Va reamintim ca inscrierea in sistemul Ladys este gratuita si va aduce numai avantaje. Va puteti retrage oricand, fara nicio obligatie.

Trebuie doar sa dispuneti de o adresa de e-mail pe care sa o folositi la inscriere. Dupa inscriere si logare puteti comanda catalogul gratuit (un singur catalog) iar in rima comanda veti primi gratis un set cu 15 testere parfumuri. Dupa inscriere veti beneficia de reducerile Ladys care incep cu 25% fata de pretul de catalog.

1. Absorbante Ultra thin 34 buc -de noapte- matase- Pal 0208 Materialul delicat si învelisul matasos asigura protectie sigura în timpul noptii Ofera-ti siguranta de sine. Ambalate INDIVIDUAL, pachet mare 34 buc.2. Absorbante Ultra thin cu aripioare  de zi  matase- Pal 0321 Materialul delicat si învelisul matasos asigura protectie sigura în timpul zilei. 9 buc.
3. Absorbante Ultra cu aripioare  de noapte- matase- Pal 0322 Materialul delicat si învelisul matasos asigura protectie sigura în timpul zilei. 8 pcs.
4. Absorbante Ultra cu aripioare  de noapte- textil- Pal 0324 Materialul delicat textil asigura confort si protectie sigura în timpul noptii, 8 buc.
5. Absorbante Ultra cu aripioare  de zi  textil  Pal 0323 Materialul delicat textil asigura confort si protectie, 9 pcs.
6. Absorbante igienice DELICaTE  utilizare zilnica- Pal 0347 Parfumate si foarte discrete. Acoperire textila delicata care ofera confort zi de zi. 20 buc.
7. Absorbante igienice parfumate DELICaTE- zi- Pal 0345 absorbante igienice  sunt special create pentru femeia activ, putând fi utilizate zi de zi. Acestea garanteaza maximum de confort în zilele delicate atingerea este delicata si îti ofera atât siguranta cât si liberate de miscare pe toata perioada zilei. 10buc.
8. Absorbante igienice parfumate DELICaTE  noapte- Pal 0346 absorbante igienice  sunt special create pentru femeia activ, putând fi utilizate zi de zi. Acestea garanteaza maximum de confort în zilele delicate atingerea este delicata si îti ofera atât siguranta cât si liberate de miscare pe toata perioada zilei. 8buc.
9. Absorbante igienice  sunt special create pentru femeia activ, putând fi utilizate zi de zi. Acestea garanteaza maximum de confort în zilele delicate atingerea este delicata si îti ofera atât siguranta cât si liberate de miscare pe toata perioada zilei.
10. Servetele umede pentru igiena intima DELICaTE- Pal 0909 Contin vitamina E si Pro-vitamina B5. Nu contin alcool. servetelele umede confera o atingere delicata, oferind senzatia de curatenie si prospetime.
Practice si confortabile pentru utilizarea zilnica. 20 buc.
11. Absorbante igienice zilnice parfumate  Bouquet- Pal 0416 Esti mai încrezatoare pentru ca îti ofera confort si discretie. Special concepute dupa anatomia trupului  pantyliners.
Strat absorbant pentru siguranta ta. 20 buc.
12. Asorbante igienice zilnice parfumate  Bouquet-Pal 0413 Esti mai încrezatoare pentru ca îti ofera confort si discretie. Special concepute dupa anatomia trupului  pantyliners. Strat absorbant pentru siguranta ta. 40 buc.
13. Absorbante igienice zilnice Tanga- Pal 0501 Esti mai încrezatoare pentru ca îti ofera confort si discretie. Special concepute dupa anatomia trupului  pantyliners. Strat absorbant pentru siguranta ta. 25 buc.
14.Absorbante igienice zilnice SSM- Pal 0508 Fiind foarte mici, esti mai încrezatoare pentru ca îti ofera confort si discretie absoluta 30 buc. Super Mini.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's